Leds create light without limits
Leds create light without limits
Leds create light without limits
Leds create light without limits
Leds create light without limits
Leds create light without limits

Succesvol naar succes

Dagelijks complimenten

Clubslager Havermans - Karel Havermans

Sinds onze verlichting is omgebouwd naar de speciale “meat” led downlighters, hebben we een duidelijk groei in onze omzet mogen vaststellen. Het vlees ziet er smakelijker én supervers uit. Het hele team is heel tevreden en we krijgen dagelijks complimenten van onze klanten.

Bekijk het project

Resultaat nog beter dan op papier

De Goedereede - Luc Janssen

Paarden zijn heel gevoelig aan lichtvlekken. Daarom was het voor ons belangrijk om vooraf een duidelijke lichtberekening te ontvangen. Het resultaat is nog beter dan de voorstelling op papier. Momenteel bouwen we nog een deel bij en zullen wij opnieuw kiezen voor de ondersteuning en producten van RGB-LED.

Bekijk het project

Een aanrader!

Garage De Groof - Britt De Groof

Goede verlichting rond ons gebouw is belangrijk, voor een goede visibiliteit en tegen diefstal. Om het energieverbruik in onze showroom naar beneden te halen, vertrouwden we opnieuw op de ervaring en professionele producten van RGB-LED. Een fijne samenwerking, we raden hen zeker aan!

Bekijk het project

Deze AR111 is een topproduct!

De Vereeniging - Willy Leerkens

Eindelijk een AR111 die er goed uitziet, dezelfde lichtopbrengst en lichtkleur heeft als de klassieke AR111’s én in elk bestaand toestel past… Wat een topproduct!

Bekijk het project

Onze verwachtingen volledig ingelost

LSB Blokhutten - Veerle Van Mechgelen

Onze blokhutten hebben met gevoel te maken: sfeer en gezelligheid als een uitbreiding op de woning, een mooi extra paviljoen in de tuin. Dat kan je niet zomaar met elke verlichting, onze verwachtingen werden volledig ingelost. 

Bekijk het project

Onder de indruk van het resultaat

Wimpau - Wimpau

Niet makkelijk: je vooraf inbeelden hoeveel verlichting er nodig zou zijn in ons nieuwe pand. We lieten ons overtuigen door de producten en ondersteuning van RGB-LED. Het resultaat is beter dan gehoopt en dat minder armaturen en lager vermogen als een andere aanbieding!

Bekijk het project

Tevreden klanten

Every light problem has a led solution

Een oplossing door open dialoog

Ben je op zoek naar een betrouwbare en professionele partner voor ledverlichting? Op ons kan je rekenen bij het uitwerken van jouw projecten. We bieden een uitgebreid gamma kwalitatieve ledproducten en ons team staat klaar om je te ondersteunen. Dat doen we met lichtcalculaties, kostenbesparingsberekeningen, leasingvoorstellen en zelfs workshops. We leveren enkel B2B, aan installateurs, elektriciens, verlichtingsfirma’s, interieurbouwers, enz. Ben je particulier? Dan verwijzen we je graag door naar een specialist uit uw regio.

Meer over RGB-LED