Besparingscalculator

Onze producten zorgen ervoor dat je veel bespaart op energie, wat niet alleen voordelig is voor het milieu, maar ook voor je portefeuille.

Nauwkeurige berekening

Om te berekenen hoeveel je gaat besparen door ledverlichting te plaatsen, wordt er niet enkel rekening gehouden met je elektriciteitsverbruik. Ook het aantal branduren van de lamp en de kost om ze te vervangen moeten in rekening gebracht worden. Een tl heeft een levensduur van +- 12.000u, een ledoplossing +- 50.000u. De tl’s moeten dus 4 keer meer vervangen worden. Niet alleen moet je ze opnieuw gaan kopen maar kost het ook tijd om ze te vervangen. Zeker als ze op een moeilijker bereikbare plaats hangen, denk maar aan een sporthal of groot magazijn.

Grote projecten

Om een indicatie te geven van hoeveel je kan besparen door je bestaande verlichting te vervangen, kan je een vergelijking maken in onze calculator. Voor grotere projecten of een nauwkeurigere kostenbesparingsberekening kan je steeds contact opnemen met ons.

Neem contact op

Heb je een idee of vraag?

Contacteer ons en wij helpen je verder

Heb je een specifieke vraag, wens je meer informatie of wil je graag een afspraak maken? Ons team maakt graag tijd voor jou.

Stel uw vraag