RGB LED lt verhuist en lanceert uniek concept

vrijdag 24 juli 2015

De distributeur van ledverlichting RGB Led Lighting Technologies is verhuisd van Balen naar een nieuw bedrijfspand aan de Colburnlei in Mol-Gompel. Professionele klanten vinden in de showroom inspiratie voor ledverlichting met innovatieve producten. Het gebouw biedt ook de mogelijkheid om workshops en infosessies te organiseren, waarmee RGB Led Lighting Technologies de rol van traditionele distributeur overstijgt.

Naast de professionele lichtberekeningen, leasingvoorstellen en maatwerkontwikkelingen start het team van RGB Led Lighting Technologies met groepstrainingen voor installateurs, architecten en interieurbouwers. Zo zijn klanten altijd perfect op de hoogte van de innovatieve ledproducten en kunnen zij op hun beurt altijd de juiste informatie doorgeven aan de eindklant.

Onderscheiden

Op de nieuwe locatie vormen het volledige gebouw en de tuin errond als het ware de showroom. Op die manier wil het bedrijf zijn voortrekkersrol blijven spelen. “Er zijn meer spelers op de markt gekomen, helaas veelal onervaren of soms gewoon uit op ‘easy-money-webshopsales’ met alle gevolgen van dien. Lage kwaliteitsproducten worden geïmporteerd zonder uitvoerig te testen of er staat geen professioneel team klaar om de klant te begeleiden bij het overaanbod in leds. Daarnaast stellen we ook vast dat er veel te weinig technische kennis van de ledtechnologie is. Om een zo optimaal resultaat te bekomen is een professionele ondersteuning écht nodig en net daarin onderscheiden wij ons,” vertelt Sam Peys, zaakvoerder van RGB Led Lighting Technologies.

De officiële opening vindt plaats kort na de zomer.

Deel dit bericht

Terug naar overzicht