The art of living

maandag 19 januari 2015

Iedereen heeft licht nodig. Dat klopt, maar er is meer dan enkel functioneel licht. Licht creëert een sfeer, zet items letterlijk in the spotlight én heeft een invloed op het gemoed van mensen. Steeds meer mensen begrijpen hoe belangrijk licht is en gaan er bewuster mee om.

Waarom de overstap maken?

We vinden het uitermate belangrijk om onze klanten professioneel te begeleiden bij de keuze van verlichting of bij een relighting. Het is noodzakelijk om het geheel te zien: binnen welke termijn zal men de meerkosten van de led terugverdiend hebben, rekening houdend met o.a. het verbruik en de onderhoudskosten van de huidige installatie? Wanneer het om een grote investering gaat, informeren wij ook omtrent financiële tegemoetkomingen en leasingmogelijkheden.

Op plaatsen waar de verlichting vele uren brandt, is led een vanzelfsprekende keuze. Horecazaken, winkels, showrooms, industriële panden maar ook steeds meer privéresidenties zetten dan ook massaal de stap naar energiezuinige leds.

Project “De Post”

Bij de verhuizing van deze bekende brasserie in Geel, kon zaakvoerster Katrien haar creativiteit de vrije loop laten. “Het was voor ons vooral belangrijk dat we de perfecte lichtkleur vonden die een gezellige sfeer creëert en dat bleek niet zo eenvoudig. Vele spots die ons getoond werden, hadden een koude witte, grauwe kleur. Dat paste absoluut niet bij het concept dat wij wilden realiseren. De producten van RGB-LED® Lighting Technologies zijn perfect voor ons. Al onze luchters en inbouwspots zijn in led: AR111-inbouwspots, E27bulb- en candlelights in een zeer warme lichtkleur aangevuld met ledlijnen die ons ontwerp benadrukken”.

RGB-LED® Lighting Technologies ondersteunt bij het uitwerken van projecten hun klanten: de verlichtingsfirma’s en installateurs. Licht- en kostenbesparingsberekeningen opmaken, adviseren welke producten het meest geschikt zijn en de kwalitatieve verschillen aantonen van andere producten in de ledmarkt zijn de dagdagelijkse taken. Het RGB-LED team straalt de nodige professionaliteit en ervaring uit om samen spraakmakende realisaties neer te zetten.

Bestanden

Download artikel

Deel dit bericht

Terug naar overzicht