Over ons

Over ons
Team
Partners
Referenties

Hoe het allemaal begon

RGB-LED Lighting Technologies groeide vele jaren geleden vanuit een installatiebedrijf gespecialiseerd in elektriciteitswerken en domotica. Zaakvoerder Sam Peys ging op zoek naar grotere uitdagingen en die vond hij in de innovatieve wereld van ledverlichting. Ledverlichting was destijds een opkomende technologie. Op het juiste moment de keuze maken om van installatiebedrijf over te schakelen naar gespecialiseerde firma in ledverlichting was dan ook cruciaal. De constante evolutie in deze sector in combinatie met de technische vraagstukken triggerden hem zo dat de stap al snel gezet werd.

Passie voor led

Na enkele jaren werd het duidelijk dat ledverlichting eindeloze toepassingen heeft en groeide de markt enorm. De passie voor deze specifieke verlichting werkte besmettelijk en al snel trad zijn toenmalige vrouw Natalie hem bij in de firma. Met z’n twee vormden ze sindsdien een hecht team: hij de technische kracht met een visie en zij het sociale manusje-van-alles.

Het team groeit

Al snel besloten ze om het team uit te breiden. Enkel zo konden ze blijven vernieuwen en aan de grote vraag van de markt voldoen. An is ondertussen vele jaren de administratieve kracht. Naast de boekhouding is zij ook het eerste aanspreekpunt in de firma en volgt ze alle bestellingen van a tot z op en regelt ze de transportzaken. 

Verhuis naar het nieuwe pand

Het pand in Balen werd al snel te klein. Ze vonden een plaatsje in Mol waar ze hun firma verder konden uitbouwen. Samen met hun architecte ontwierpen ze een pand waarin er ruimte is om hun klanten professioneel te ontvangen en het gamma voor te stellen in een showroom. Ook is er voldoende magazijnruimte voor stockage en assemblage van de producten. December 2014 startten de werkzaamheden en juni 2015 verhuisde RGB-LED Lighting Technologies van Balen naar Mol.

RGB-LED nu

Sinds de verhuis naar het nieuwe pand in de zomer van 2015 was er ruimte en noodzaak om het team verder uit te breiden. Bart zorgt sindsdien dat alle technische vraagstukken beantwoord worden, testen en metingen worden uitgevoerd en de assemblage van onze producten vlot verloopt. Daarnaast regelt hij het gehele reilen en zeilen in het magazijn. .

November 2016 koos lichtarchitecte Kaat voor een andere uitdaging, dichter bij haar gezin. Momenteel werken we met een professionele lichtarchitect op freelance-basis. Hij is door zijn jarenlange technische ervaring en kennis van de verlichtingswereld de perfecte aanvulling voor ons team. Hij brengt onze lichtberekeningen naar een hoger niveau als een expert in Dialux.

Team

Sam Peys
General Manager
Natalie De Groof
General Manager
An Mangelschots
Account executive
Bart Thijs
Technical engineer

Onze partners

Lagotronics

Lagotronics bv is importeur en leverancier van kwaliteitsvolle ledverlichting. Lagotronics is eigendom van SLV GmbH en daarmee de officiële distributeur van het BIG WHITE-pakket van SLV voor Nederland.

Bij de opstart van RGB-LED Lighting Technologies vonden we onmiddellijk een goede partner in Lagotronics. Een uitstekende service en een zeer goede dienst na verkoop maakt dat onze relatie gedurende al deze jaren nog steeds optimaal verloopt. Onze relatie evolueerde zelfs zo dat beide firma’s nu zowel klant als leverancier van elkaar zijn geworden! Hun producten zijn een perfecte aanvulling op ons gamma.

Bezoek website

CLS

CLS is een van Europa’s meest succesvolle fabrikanten van hoogwaardige & innovatieve ledverlichtingsproducten. De producten worden in Nederland ontworpen & geproduceerd.

RGB-LED Lighting Technologies koos reeds jaren geleden voor een samenwerking met CLS en bouwde er een solide relatie mee op. Doordat de producten zeer flexibel zijn is het gamma eindeloos. Het is ook een “menselijke” firma. CLS werkt namelijk samen met een professioneel begeleid team in een beschutte werkplaats voor de assemblage van een deel van hun producten. Op die manier kunnen deze mensen met een lichte beperking ook deelnemen aan de maatschappij, wat wij bij RGB-LED Lighting Technologies een zeer nobele werkwijze vinden. Uiteraard wordt alles in de eindfase door professionals gecontroleerd, waardoor CLS steeds kwaliteitsproducten aflevert.

Bezoek website

Tevreden klanten

Heb je een idee of vraag?

Contacteer ons en wij helpen je verder

Heb je een specifieke vraag, wens je meer informatie of wil je graag een afspraak maken? Ons team maakt graag tijd voor jou.

Stel uw vraag