Van Hees Metalen

Hét ijzerbedrijf

Van Hees Metalen is al tientallen jaren gespecialiseerd als hét ijzerbedrijf bij uitstek. U kan bij hen terecht voor nieuw ijzer en metaalbewerking, containerdienst voor het ophalen van waardevol schrootafval, productie van ovenklaar gerecycleerd metaal en afbraak- en opruimingswerken. Het harde werk gedurende al deze jaren had duidelijk zijn sporen nagelaten op de vestiging in Lommel en dus drong een verbouwing zich op.

Concept uitwerken

We gingen samen met P.ED architecten rond de tafel zitten en het concept werd grondig besproken. Voor alle elektriciteitswerken werd er contact opgenomen met, een gekend professioneel installatiebedrijf, Elektriciteitswerken Nuyts. Zij profileren zich vooral als specialist voor alle elektriciteitswerken in industriële projecten, openbare werken en de woningbouw en was de ideale partner om samen het project tot een goed einde te begeleiden. Wij werkten achter de schermen en actief in vergaderingen mee het concept uit en leverde de verlichting. 

Strakke look met veel openheid

P.ED koos voor een hedendaagse, strakke look met veel openheid en visibiliteit tussen de kantoren. De 4m hoge witte betonplafonds maakte inbouwen niet mogelijk dus werd er geopteerd voor strakke opbouw 40W pro ledpanels. In de ruimtes met systeemplafonds werd de aangepaste versie van deze pro ledpanels voorzien. Boven de bureaus werden de 30x120cm pro ledpanels gependeld, welke als up- en downlighters fungeren. Ook het indirecte licht werd door ons voorzien. Ondanks dat de bureaus door glazen wanden worden gescheiden, loopt de lichtlijn visueel door over de volledige verdieping. 

Terug naar overzicht

Geïnspireerd geraakt?

Contacteer ons