RMA

RGB-LED heeft een uitgebreid gamma. We kiezen alleen voor producten van hoge kwaliteit en dat zetten we nog extra kracht bij door onze garantieperiodes. Je mag erop rekenen dat we elk defect met de nodige zorg en aandacht onderzoeken. Hieronder kan je ons RMA-document invullen of downloaden. Bij een defect vragen we je om dit document toe te voegen aan je defect en het samen aan ons te bezorgen.

Productgegevens

Contactgegevens


Retour goederen door klant

De producten dienen in originele staat én originele verpakking terug bezorgd te worden op onderstaand adres. Van zodra deze producten in ons bezit zijn, worden deze gecontroleerd. Wanneer het defect te wijten is aan een fout in installatie, aansturing of andere oorzaken die buiten het functioneren van het product zelf liggen, wordt er onmiddellijk contact opgenomen om een regeling te treffen.

Uw product binnen brengen

Download onderstaand formulier en breng deze samen met het product ingevuld terug.

Download RMA-formulier

Voorwaarden voor garantie

  • RGB-LED Lighting Technologies wordt duidelijk én volledig geïnformeerd omtrent het defect.
  • De garantie wordt enkel toegekend wanneer het product werd gekocht door een officiële dealer.
  • Het product werd geïnstalleerd door een professionele erkende elektricien volgens de instructies die toegevoegd waren aan het product bij aankoop of die terug te vinden zijn om onze website (www.rgbled.be).
  • Het product werd geïnstalleerd in een geschikte omgeving voor het desbetreffende product (rekening houdend de omgevingstemperatuur, vochtigheidsgraad en verluchting).
  • Het product mag niet verkeerd gebruikt zijn (verkeerde bediening door gebruiker, aansluiting op verkeerde spanning/stroom, enz.).
  • Het product werd nog niet hersteld door iemand anders dan een afgevaardigde van RGB-LED Lighting Technologies.
  • Het product werd niet gebruikt voor iets anders dan waarvoor het ontworpen was.